0
0 Προϊόν/τα

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Σπόρος - Η Ιστορία Μας - Κλέφτης
Σπόρος - Η Ιστορία Μας - Πικραλίδα
Σπόρος - Η Ιστορία Μας - Ταραξάκο
Σπόρος - Η Ιστορία Μας - Δανδελίον

Ένα φυτό γνωστό με πολλά ονόματα που μας θυμίζει παιχνίδια που κάναμε παιδιά φυσώντας και κυνηγώντας σποράκια σαν ασήμια στον άνεμο. Οι σπόροι του, ανάλαφροι και ατίθασοι, ταξιδεύουν και σκορπίζονται χαρίζοντας ζωή και καινούργια λουλούδια όπου φυτρώσουν. Κάθε μικρός σπόρος έχει μέσα του όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να μεγαλώσει και να ανθίσει.

About-Div

Η ανάγνωση βιβλίων είναι κι αυτή σαν τη ζωή του σπόρου.

About-Div

Ξεκινάει αργά και αναπτύσσεται σταδιακά αγκαλιάζοντας την καρδιά μας από παιδιά. Ριζώνει μέσα μας, μεγαλώνει μαζί μας και παραμένει για πάντα ένας συνταξιδιώτης, ένας γνώριμος φίλος που μας αναπαύει. Τα βιβλία είναι κι αυτά σαν σπόροι, σπαρμένοι ήδη απ’ την παιδική μας ηλικία. Εκδόσεις Σπόρος, λοιπόν, καθώς η ανάγνωση βιβλίων ξεκινάει από κάτι μικροσκοπικό και αυξάνεται, μεγαλώνει και ανθίζει στην απλή ευχαρίστηση του να διαβάζεις.

Σπόρος - Η Ιστορία Μας - Dawn
Σπόρος - Η Ιστορία Μας - Δανάη
Σπόρος - Η Ιστορία Μας - Σύνθια
Σπόρος - Η Ιστορία Μας - Σοφία

Σπόρος, Η Ιστορία Μας

Τέσσερις κοπέλες με πάθος για την ανάγνωση και μεγάλη αγάπη για τα παιδικά βιβλία συναντήθηκαν κάποτε στην Αθήνα.

Μια βαθιά φιλία γεννήθηκε γύρω από ατελείωτες κούπες τσάι, αρκετό κέικ και πολλά βιβλία –μερικά ακόμα αδιάβαστα. Η φιλία αυτή αυξήθηκε και άνθισε δημιουργώντας μια δυναμική ομάδα με κοινές αξίες, δημιουργικότητα και όρεξη να συμβάλει στην έκδοση ποιοτικών χριστιανικών παιδικών βιβλίων.

Έπειτα από χρόνια εργασίας και συνεργασίας με άλλους εκδοτικούς οίκους “φύτρωσε” σταδιακά η ιδέα και το όραμα ενός νέου εκδοτικού οίκου που θα ειδικεύεται ακριβώς σε αυτό.

Έτσι λοιπόν, σπάρθηκε και φύτρωσε ο Σπόρος.

Η Φιλοσοφία Μας

Όπως το σίδερο με σίδερο ακονίζεται έτσι εκλεπτύνεται κι ο άνθρωπος από του φίλου του την επαφή.

Σε ένα περιβάλλον φιλίας, καλής συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σεβόμενες πάντα τη μοναδικότητα του κάθε μέλους, η ομάδα του Σπόρου εργάζεται με αφοσίωση, μεράκι και επιμονή στη λεπτομέρεια προκειμένου να εκδώσει βιβλία με άρτιο περιεχόμενο και υψηλή αισθητική.

Ριζωμένες στις αιώνιες αλήθειες της Αγίας Γραφής, συνδιαλεγόμενες μεταξύ μας, αλλά και με τον κόσμο γύρω μας, ακονιζόμαστε και παράγουμε έργο το οποίο μπορεί να φανεί χρήσιμο και ωφέλιμο στο ταξίδι κάθε παιδιού στην αναζήτηση του εαυτού και τη διάπλαση του χαρακτήρα του.

Το Όραμά Μας

Ευχή μας είναι να εμπνεύσουμε παιδιά και εφήβους να αγαπήσουν τον γραπτό λόγο και να εμπλουτίσουν την καθημερινότητά τους με ανάγνωση, σκέψη και φαντασία.

Επιθυμούμε να εξοπλίσουμε παιδιά όλων των ηλικιών με μια βιβλιοθήκη ποιοτικών χριστιανικών βιβλίων που θα καλλιεργεί μια κουλτούρα διαλόγου μεταξύ των αρχών του Χριστιανισμού και σύγχρονων ζητημάτων.